Over ons

ChargeNow

De wortels van ChargeNow liggen in 2017. Dit was het jaar dat Kees startte bij de Nederlandse laadpalenfabrikant Ecotap B.V. in Boxtel. Ecotap B.V. is sinds 2011 koploper in de dynamische wereld van laadvoorzieningen voor de fiets en laadpunten voor elektrische auto’s. De ontwikkeling in deze nieuwe markt ging snel, waardoor de bewuste keuze gemaakt werd om de laders voor auto’s en de transportsector door te ontwikkelen.

De vraag naar deze innovatieve laders bleef stijgen. Om de focus te blijven houden, besloot Ecotap B.V. in 2021 om afstand te nemen van directe verkoop, projectmanagement en het adviseren van particulieren en exploitanten.

Juist in deze diensten heeft ChargeNow zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en werd ChargeNow in 2022 een officieel VAR van Ecotap: A value-added reseller. Dit was hét moment voor ChargeNow om in de behoefte van de klanten en installateurs te blijven voorzien en verder uit te breiden.

ChargeNow kan in allerlei facetten van de levensloop van de laadpaal voorzien. Met als USP, een eigen spuitcabine waardoor de laders gepersonaliseerd kunnen worden en schade aan de lader hersteld kan worden, ook op locatie. Het verlengde van ons advies -en projectmanagement is het onderhoud en de service van de lader. Ook daar voorziet ons team in.

Wij staan centraal binnen een groot netwerk van vakspecialisten in de elektrotechniek, investeerders en hebben een directe lijn met de fabrikant Ecotap B.V., wat ons krachtig maakt. Samen met deze spelers, maken wij het onmogelijke, graag mogelijk.

Wij staan je graag te woord, van maandag t/m vrijdag van 08:00 -20:00 uur.