ALLE INFORMATIE VOOR DE

Particuliere klant

JE BENT ER OVER UIT, JE GAAT

Elektrisch rijden

- Maar wat komt daarbij kijken?
- Hoe werkt de homebox precies?
- Ik heb ook zonnepanelen, kan ik deze stroom direct opnemen?
- Hoe lang duurt het laden bij mij thuis?

Dit zijn een aantal vragen die je kan hebben als je elektrisch gaat rijden. Wij staan klaar om uitleg te geven en advies bij jouw situatie.

DIRECT ANTWOORD? BEL KEES
Waar moet ik rekening mee houden

Advies op maat

Meterkast

De stroom voor de homebox komt uit de meterkast, dus het is van belang dat er voldoende stroom direct beschikbaar is. Mocht dit niet zo zijn, dan kan het advies zijn om een verzwaring bij de netbeheerder aan te vragen.

Heb je geen zin om deze kosten uit te geven? Dan zou een loadbalancer een oplossing kunnen zijn.

Loadbalancer

De loadbalancer zorgt ervoor dat de huisinstallatie altijd voorrang krijgt op de laadpaal. Dus als er veel apparatuur in huis gebruikt wordt, zal laadpaal minder stroom krijgen. Als de apparaten uitgeschakeld zijn, is er meer stroom beschikbaar voor de lader en zal dit automatisch toenemen.

Installatie

Digitaal schouwformulier

Wij bieden een all-in offerte waarbij de installatiekosten worden toegevoegd. Wij werken met erkende installateurs en bieden een digitaal schouwformulier aan.

Ben je benieuwd naar deze optie? Ga naar onze contactpagina en vraag er een aan.

All-in offerte

Gemak dient de mens. Past dit concept bij jou? Dan kunnen we een complete offerte aanbieden, de lader met installatie.

Voor de complete offerte voor de homebox, sturen wij een digitaal schouwformulier toe. Hierin wordt exact gevraagd wat onze installateur nodig heeft om een offerte te kunnen maken. Hierin kunnen foto’s geüpload worden om een beter beeld te krijgen.

De installateur zal de gegevens controleren en een prijs opmaken. Deze installatieprijs voegen wij samen met de kosten voor de homebox en eventuele toevoegingen als een staander, loadbalancer of een krulsnoer.

Na akkoord plannen we een datum in en voor je het weet kan er thuis geladen worden.

DE BESTE KEUZE VOOR THUIS

Homebox LMR V3 LCD Standaard

Deze thuislader is gebruiksvriendelijk en voorzien van een 7 polige contactdoos (Type 2). Via een laadkabel kunt u uw elektrische auto aansluiten op het laadpunt. Vervaardigd uit 2 mm staal. De Homebox is te bevestigen aan de wand of aan een stalen staander (optioneel).

Bekijk nu

ChargeNow
Laadoplossingen_

We are preferred supplier of Ecotap