Service & Onderhoud

Bij onze service- en onderhoudsdienst voor laadpalen staan betrouwbaarheid en veiligheid voorop. Wij begrijpen als geen ander dat laadpalen in topconditie moeten zijn om een efficiënte werking te garanderen, maar ook dat de laadpalen er cosmetisch verzorgd uit blijven zien. Om die reden bieden wij onze klanten een uitgebreide service aan voor het onderhoud van hun laadpalen.

Onze service en onderhoud omvat onder andere preventieve inspecties en onderhoudsbeurten van de laadpalen, technische ondersteuning, reparatie en vervanging van onderdelen, software-updates en storingsoplossing. Tijdens deze inspecties wordt de algehele staat van de laadpalen beoordeeld en worden eventuele problemen geïdentificeerd en opgelost. Daarnaast wordt de laadcapaciteit van de palen gecontroleerd en waar nodig bijgesteld om een optimale laadsnelheid te garanderen.

Onze onderhoudsdienst voor laadpalen omvat ook het vervangen van onderdelen wanneer deze versleten zijn. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen om de kwaliteit en veiligheid van uw laadpalen te waarborgen.

Ook bieden wij onze expertise aan voor het verhelpen van storingen aan uw laadpalen. Onze technici zijn uitgerust met de nieuwste diagnose- en reparatie-apparatuur om storingen snel en effectief op te lossen en zijn daarnaast NEN3140 gecertificeerd. Wij begrijpen dat storingen aan laadpalen onverwacht kunnen optreden en dat deze snel moeten worden verholpen om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen. Daarom bieden wij onze klanten een snelle en efficiënte storingsdienst aan, zodat eventuele storingen snel kunnen worden verholpen en de laadpalen weer snel in gebruik kunnen worden genomen.

Met onze service, onderhoud -en storingsdienst voor laadpalen heeft u de zekerheid dat uw laadpalen altijd in topconditie zijn en klaar voor gebruik. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening en tarieven.

ChargeNow