Custom & Repair

Het is zover, onze spuitcabine is operationeel!


De spuitcabine biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het spuiten en personaliseren van laadpalen, auto's, caravans, motoren en schadeherstel. De spuitcabine is ontworpen om de hoogste kwaliteit afwerking te bieden voor een verscheidenheid aan voertuigen en materialen. De cabine is gevestigd naast het kantoorpand van ChargeNow, aan de Argon 16B3 in Oud Gastel.

Een van de belangrijkste diensten die de spuitcabine biedt, is het spuiten, personaliseren en schadeherstel van laadpalen. Door laadpalen te bestickeren met het bedrijfslogo of andere ontwerpen, kunnen bedrijven hun branding en marketing versterken door hun laadpalen als een onderdeel van het bedrijf te laten fungeren. Dit kan de zichtbaarheid en bekendheid van het bedrijf vergroten en bijdragen aan een professionele uitstraling. De spuitcabine is echter niet alleen bedoeld voor het personaliseren van laadpalen. Ook auto's, caravans/campers en motoren kunnen worden gespoten in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen. Hierdoor kunnen eigenaren van deze voertuigen hun voertuigen een nieuwe look geven of beschadigingen herstellen.

Schadeherstel

Het schadeherstel is een andere belangrijke dienst die de spuitcabine aanbiedt. Beschadigde auto's, caravans/campers of motoren kunnen worden gerepareerd en teruggebracht naar hun oorspronkelijke staat, waardoor de kosten van een vervanging worden vermeden. Schadeherstel kan variëren van kleine reparaties tot grotere reconstructies, afhankelijk van de aard en omvang van de schade. Laadpalen kunnen in sommige gevallen op locatie herstelt worden, afhankelijk van de schade. Dit wordt spot-repair genoemd. In overige situaties kunnen onderdelen vervangen worden.

Unieke cabine

Wat de spuitcabine van ChargeNow in Oud Gastel uniek maakt, is het gebruik van infrarood panelen om te verwarmen. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming van het te spuiten object en vermindert het energieverbruik en de droogtijden. Het gebruik van infrarood panelen maakt het ook mogelijk om meer controle te hebben over het droogproces, waardoor een snellere productie en levering mogelijk is.

Heb je een vraag of wil je de cabine eens aanschouwen, je bent van harte welkom aan de Argon 16B3 in Oud Gastel.

ChargeNow